Mine Metoder

I terapien vil mit fokus være dine udfordringer i nuet.

 

Jeg har videreuddannelse i EMDR psykoterapi, og jeg er under uddannelse i dynamisk korttidsterapi (ISTDP). Fælles for begge metoder er, at jeg arbejder aktivt og fokuseret, så du får mest muligt ud af samtalerne. Du kommer med andre ord ikke til at tale med dig selv.

 

Jeg bruger min forståelse for psykologiske mekanismer til at hjælpe dig med at forstå og genkende mønstre, der skaber ubehag og symptomer, eller mønstre, som afholder dig fra at tage imod de positive ting i dit liv. Hvis det er dit ønske, vil jeg udfordre dig til at slippe uhensigtsmæssige mønstre og belastende forventninger til dig selv. Og jeg vil tage hånd om dig, hvis det bliver svært.

 

EMDR psykoterapi er en terapiform, der hjælper med at mindske ubehag og symptomer, som kan forstyrre dig i dagligdagen, hvis du har ubehagelige oplevelser, der følger med fra fortiden. Ubehaget og symptomerne i hverdagen kan være i form af påtrængende tanker, forstyrrende indre billeder om oplevelsen eller overvældende følelser af vrede, skyld og tristhed. Ubehaget kan ligeledes være angst, følelsesmæssig aflukkethed, lav selvværdsfølelse, mareridt eller kropslige reaktioner, når noget minder om den ubehagelige oplevelse.